Valmennus

Kuva Personal trainer Taru

Liike on hyväksi, mutta mistä lähteä kivun kanssa liikkeelle?

Seurassani voit turvallisesti aloittaa harjoittelun vaikka paikkoihin särkee. Kiropraktikkona ymmärrän kipua ja miten sen kanssa olisi hyvä lähteä liikkeelle, ja persona trainerina pystyn valmentamaan sinua kohti pysyvämpiä tuloksia. Etsimme yhdessä aloituspisteen liikkumiselle ja autan sinua ottamaan liikkumisen osaksi arkea. Räätälöin harjoitusohjelman sinun tilanteeseesi sopivaksi ja sinun tavoitteesi huomioon ottaen.

Minun tavoitteeni on auttaa sinua oireidesi kanssa ja saavuttamaan samalla treenitavoitteesi. Saat hyvän startin liikuntaharrastukselle jota pystyt jatkamaan myös itsenäisesti.

Valmennus vaihtoehdot:

Kuva alaselkäkivun kanssa treenaamisesta

Alaselkä kuntoon –
starttipaketti


Sinulle joka haluat aloittaa liikuntaharrastuksen mutta et tiedä mistä lähteä alaselkäkivun kanssa liikkeelle, tai olet joutunut kivun takia muuttamaan treeniäsi ja haluaisit palata normaalin treenin pariin.

Lue lisää tästä

Kuva niskakivun kanssa treenaamisesta

Niska ja hartiat kuntoon – starttipaketti


Vaivaako niskakipu tai päänsärky? Tällä paketilla saat tehokkaan treeniohjelman niska-hartiaseudun vaivan hoitoon ja hyvän aloituksen treenaamiseen. Saat myös ohjeita miten voit itsekin helpottaa kipua.

Lue lisää tästä

Asiakkaan kokemuksia:

”Taru on helposti lähestyttävä ja aidosti asiakkaistaan kiinnostunut ammattilainen. Selvitti perusteellisesti kysymysten ja tutkimuksen avulla tilanteen ja tarjosi siihen räätälöidyn treenisuunnitelman. Kaiken lisäksi viihtyisät tilat. Suosittelen!”

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella:

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close