Kuka?

Taru Mällinen

Kansainvälisesti kouluttautunut kiropraktikko.
ACE sertifioitu personal trainer.

Deadlift

Valmistuin kiropraktikoksi Iso-Britannian University of South Wales -yliopistosta. Olen koko ikäni ollut urheilija, mikä sai minut alun perin kiinnostumaan ihmiskehon toiminnasta, hyvinvoinnista ja kiropraktiikasta. Koin kiropraktisen hoidon hyödyt ollessani itse asiakkaana.

Urheilu ja liikunta ovat aina olleet iso osa elämääni, ja säännöllisen liikunnan hyödyt ovat olleet selkeät. Vaikka kiropraktinen käsittely on aina tuonut helpotusta omiin kolotuksiini, vasta säännöllisen ja vahvistavan liikunnan aloitettuani huomasin pitkäaikaiset hyödyt niin fyysiseen kuin henkiseenkin hyvinvointiini. Tämän olen huomannut myös asiakkaideni kanssa ja parasta on ollut kun olen saanut auttaa kipujen kanssa kamppailevia ihmisiä takaisin liikunnan pariin. Kiropraktikon työn ohella kouluttauduinkin personal traineriksi, mikä antoi vielä lisää eväitä treenipuolen toteuttamiseen. Liike ja harjoitteet ovat suuressa osassa minun työssäni, jotta voin auttaa asiakkaitani elämään kipuvapaampaa elämää.

Vaikka olen suorittanut kaksi koulutusta ja koulun penkiltä olen päässyt pois, ei oppiminen koskaan lopu. Mielestäni on hyvin tärkeää pysyä ajan tasalla uusimmasta tutkimustiedosta ja jatkaa oman osaamiseni kehittämistä. Koen tämän tärkeäksi, jotta voin tarjota parasta mahdollista hoitoa asiakkailleni.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close