Kuka?

Taru Mällinen

Kansainvälisesti kouluttautunut kiropraktikko.
ACE sertifioitu personal trainer.

Maastaveto kuva

Valmistuin kiropraktikoksi Iso-Britannian University of South Wales -yliopistosta. Olen koko ikäni ollut urheilija, mikä sai minut alun perin kiinnostumaan ihmiskehon toiminnasta, hyvinvoinnista ja kiropraktiikasta.

Urheilu ja liikunta ovat aina olleet iso osa elämääni, ja säännöllisen liikunnan hyödyt ovat olleet selkeät. Vaikka kiropraktinen käsittely on aina tuonut helpotusta omiin kolotuksiini, vasta säännöllisen ja vahvistavan liikunnan aloitettuani huomasin pitkäaikaiset hyödyt niin fyysiseen kuin henkiseenkin hyvinvointiini. Parasta työssäni on ollut huomata tämä myös asiakkaideni kanssa ja on ollut mahtavaa päästä auttamaan kipujen kanssa kamppailevia ihmisiä takaisin liikunnan pariin. Kouluttauduin vuonna 2020 personal traineriksi mikä antoi vielä lisää eväitä treenipuolen toteuttamiseen.

Vaikka olen suorittanut kaksi koulutusta ja koulun penkiltä olen päässyt pois, ei oppiminen koskaan lopu. Mielestäni on hyvin tärkeää pysyä ajan tasalla uusimmasta tutkimustiedosta ja jatkaa oman osaamiseni kehittämistä. Koen tämän tärkeäksi, jotta voin tarjota parasta mahdollista hoitoa asiakkailleni.

Oman yritystoiminnan ohessa toimin myös Jaguars Spirit Athletes – urheiluseuran fysiikkavalmentajana ja teen töitä kolmen cheertanssin edustusjoukkueen kanssa. Tämä työ on antanut minulle mahdollisuuden myös tehdä yhteistyötä JSA:n kanssa ja auttaa urheilijoita heidän vaivojen ja kipujen kanssa.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close